ΕΙΣΟΔΟΣ

B RESTAURANT | Θέσεις Εργασίας

B RESTAURANT

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 6-10
| ΚλάδοςΕστίαση
Ιστοσελίδαwww.brestaurant.gr

Το "B." είναι το πρώτο ποιοτικό bar εστιατόριο Μουσείου στην Ελλάδα και από το ξεκίνημα της λειτουργίας του κατάφερε να εκτοξεύσει το museum dining σε άλλα επίπεδα.

Το εστιατόριο "B." κρύβεται στα σπλάχνα του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού Θεσσαλονίκης, ένα από τα πιο όμορφα έργα δημόσιας αρχιτεκτονικής που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελλάδα, έργο του Κυριάκου Κρόκου, ενός μύθου των κατασκευών.

Δίπλα στο Δημαρχείο της πόλης και την Διεθνή Έκθεση, κομβικό σημείο στην καρδιά της πόλης που γύρω του βρίσκεται ένα μεγάλο κομμάτι των πνευμόνων πράσινου της Θεσσαλονίκης.

Στο "B." μπορείτε να απολαύσετε από νωρίς το πρωί ένα ξεχωριστό breakfast και προσεγμένα ροφήματα, να συνεχίσετε το μεσημέρι με ένα ευχάριστο φιλικό ή business lunch και να τελειώσετε το βράδυ με ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φώς των κεριών.

Η ιδιοκτήτρια Χρύσα Κονιόρδου και οι συνεργάτες σεφ δημιουργούν για κάθε εποχή μία ξεχωριστή αλλά και προσιτή κάρτα για όλες τις ώρες της ημέρας που βασίζεται στις μεσογειακές γεύσεις με κάποιες νότες από γαλλική και ιταλική κουζίνα.

Στο "B." η γεύση γίνεται τέχνη και σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική του καλόγουστου χώρου το αληθινό ευ ζην «παίρνει σάρκα και οστά» χωρίς κραυγές και θορύβους.

Ανακαλύψτε το "B.", και θα νιώσετε ότι θα γίνει το αγαπημένο σας στέκι στο γοητευτικότερο σημείο στην καρδιά της πόλης.