ΕΙΣΟΔΟΣ

SIGMAOFFICE | Θέσεις Εργασίας

SIGMAOFFICE

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΈπιπλα
Ιστοσελίδαhttp://www.sigmaoffice.gr/

Η εταιρία SIGMA από το 1979 δραστηριοποιείται στο κλάδο του επίπλου γραφείου και του εξοπλισμού καταστημάτων με αντικείμενο εργασίας την κατασκευή και εμπορία επίπλων γραφείου, καθισμάτων γραφείου και φροντιστηριακό εξοπλισμό.

Διαθέτει 2 εκθεσιακούς χώρους στις δύο μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα.

Ο ένας εκθεσιακός χώρος βρίσκεται στην Αθήνα, Αναγεννήσεως 31και Σερρών γωνία, στην περιοχή Ν.Φιλαδέλφεια και ο άλλος στην Θεσσαλονίκη Νικ. Πλαστήρα 58 στην περιοχή Πυλαίας/Χαριλάου.

Η εταιρία από το 2009 είναι πιστοποιημένη από την TUV HELLAS με ISO 9001:2000 και ακολουθεί όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται για την διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων της.

Ακολουθώντας της εξελίξεις της αγοράς η εταιρεία αναπτύσσει ένα μεγάλο πελατολόγιο και συνεργάζεται με γνωστές ελληνικές και ιταλικές εταιρείες, εξασφαλίζοντας στρατηγικές συνεργασίες στον τομέα του επίπλου γραφείου.

Σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες επίπλου γραφείου, καθισμάτων γραφείου και εξοπλισμό φροντιστηρίων στην Ελληνική αγορά και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της με σεβασμό και κουλτούρα προσανατολισμένη στην εξυπηρέτησή τους.