ΕΙΣΟΔΟΣ

APODOSIMAX ΕΠΕ | Θέσεις Εργασίας

APODOSIMAX ΕΠΕ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΚατασκευές - Τεχνικά
Ιστοσελίδαhttp://apodosimax.gr/

Η APODOSImax. Ε.Π.Ε.  είναι μία Τεχνική Εταιρεία της οποίας τα μέλη δραστηριοποιούνται στον Επιχειρηματικό χώρο των Κατασκευών, της Παραγωγής, του Λιανικού – Χοντρικού Εμπορίου  και της διεκπεραίωσης διαδικασιών σε Δημόσιες Υπηρεσίες   από το 1994. Έδρα της Εταιρείας είναι η Θεσσαλονίκη  όπου και βρίσκεται  η κεντρική Αποθήκη διακίνησης των προϊόντων της καθώς και το δίκτυο  Χοντρικής , στην  Αλεξανδρούπολη  βρίσκεται το Εργοστάσιο Παραγωγής καθώς κατάστημα Λιανικής της Εταιρείας και πρόσφατα στελεχώθηκαν και τα γραφεία της Εταιρείας στην Αγία Παρασκευή στην Αθήνα.

  • Εξειδίκευση της Εταιρείας στον χώρο των κατασκευών αποτελούν τα πάσης φύσεως Ηλεκτρομηχανολογικά Έργα , καθώς και τα διάφορα Οικοδομικά έργα - Ανακαινίσεις.
  • Εξειδίκευση της Εταιρείας στον χώρο της Παραγωγής αποτελούν οι αντλίες θερμότητας με αιχμή του δόρατος  την νέα Βιομηχανική ιδιοκτησία της Εταιρείας μας το Powermaxτο οποίο μετατρέπει τα υπάρχοντα οικιακά κλιματιστικά σε αντλίες θερμότητας. Επίσης η Εταιρεία μας κατασκευάζει κανάλια εξαερισμού – κλιματισμού , λέβητες αερίου κ.λ.π.
  • Εξειδίκευση της Εταιρείας στον χώρο του Λιανικού – Χοντρικού Εμπορίου  αποτελούν συστήματα θέρμανσης – Ψύξης – Εξαερισμού με αποκλειστικότητα διάθεσης  του Powermaxσε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία.
  • Εξειδίκευση της Εταιρείας στον χώρο της Διεκπεραίωσης δικαιολογητικών σε Δημόσιες Υπηρεσίες  αποτελούν οι άδειες λειτουργίας καταστημάτων – επιχειρήσεων – Βιομηχανιών, τα ηλεκτρολογικά Σχέδια Δ.Ε.Η. ,καθώς και οι νομιμοποιήσεις αυθαιρέτων , οι Οικοδομικές άδειες , οι αλλαγές χρήσης , οι μελέτες Πυρασφαλείας κ.λ.π.