ΕΙΣΟΔΟΣ

ELBISCO A.E | Θέσεις Εργασίας

ELBISCO A.E

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 200+
| ΚλάδοςΤρόφιμα & Ποτά
Ιστοσελίδαhttp://www.elbisco.gr

Είμαστε μία Ελληνική εταιρία, με ηγετική θέση στην αγορά στις περισσότερες προϊοντικές κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Χρόνια τώρα παράγουμε και προσφέρουμε προϊόντα απαράμιλλης ποιότητας, απόλαυσης και υψηλής διατροφικής αξίας.

Διαθέτουμε 4 εργοστάσια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που απασχολούν 1.100 εργαζόμενους.

Έχουμε συνδέσει το όνομά μας με αγαπημένα προϊόντα που είναι πρώτα στις προτιμήσεις και στις επιλογές σας εδώ και πολλές δεκαετίες. Η Elite είναι Νο1 στην κατηγορία Φρυγανιές περισσότερο από 40 χρόνια, το σήμα Αλλατίνη είναι Νο1 στο αλεύρι και Νο2 στα μπισκότα ενώ το Κρις Κρις με τα ιδιαίτερα καινοτόμα και προστιθέμενης αξίας προϊόντα του είναι 2o στην κατηγορία του ψωμιού τοστ.

Τα προϊόντα μας ταξιδεύουν σε περισσότερους από 20 διεθνείς προορισμούς:  Βουλγαρία, Σερβία, Κροατία, ΠΓΔΜ, Αλβανία, Ουκρανία, Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο,  Αυστρία, Τσεχία, Σλοβακία, Αυστραλία, Σαουδική Αραβία, Εμιράτα, Ισραήλ, Σκανδιναβικές Χώρες, Η.Π.Α. και Καναδά. Παράλληλα έχοντας υπογράψει σημαντικές συμφωνίες συνεργασίας με μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες παραγωγής, αλλά και εμπορίας / λιανικής πώλησης, δίνουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο να γευτούν την ποιότητα και την ποικιλία Elbisco.