ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ | Θέσεις Εργασίας

ΕΛΙΑ ΛΕΜΟΝΙ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΕστίαση
Ιστοσελίδαwww.elialemoni.gr

Το Ελιά Λεμόνι δημιουργήθηκε το 1999 στην Μάρκου Μπότσαρη στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και ο κόσμος το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή σαν να το περίμενε.

Εστιατόριο νέας εποχής, με Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα. Το κύριο συστατικό της επιτυχίας ήταν η ένταξη της παραδοσιακής σούβλας σε μια φρέσκια ιδέα παρουσίασης φαγητού και περιβάλλοντος που συμβαδίζει με το σήμερα και το ακολουθεί κατά πόδας.

Ο στόχος ξεκάθαρος από την αρχή. Η νέα γενιά να αγκαλιάσει αυτό το παραδοσιακό έδεσμα σε ένα χώρο που την εκφράζει και σε τιμή πώλησης που προσαρμόζεται στα δεδομένα της εποχής, στην ανάγκη του επισκέπτη μας.

Έτσι λοιπόν 15 χρόνια θερμής αποδοχής χαράζουν την πορεία μας, και εμείς είμαστε πάντα εκεί προσπαθώντας πρωτοπόροι ,να μεταφράσουμε σε περιβάλλον, γεύσεις, συνδυασμούς, αρώματα, αισθητική, τιμολογιακή πολιτική, ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ποιότητα φαγητού, τις ανάγκες, τα θέλω και τα πρέπει του νεανικού μας κοινού και όποιων επίσης αισθάνονται νέοι ανεξάρτητου ηλικίας.

Παραδοσιακές ελληνικές και μεσογειακές προτάσεις σχάρας, τηγανιών, σαλατών, ορεκτικών, γλυκών, συνθέτουν το μενού μας και κάθε μεσημέρι μαγειρευτό φαγητό Ελληνικής κουζίνας φτιαγμένο με τη φροντίδα της μάνας με υλικά φρέσκα που προσφέρει η κάθε γειτονιά και η πλούσια Ελληνική γη. Κάθε ξημέρωμα σαν στο σπίτι μας, σαν να κάνουμε τραπέζι στην οικογένεια μας μαγειρεύουμε για σας και ως συνήθως όποιος προλάβει μέχρι τις 5:00 το απόγευμα.

Έτσι το εστιατόριο Ελιά λεμόνι δίνει προτάσεις διατροφικής ισορροπίας απολαύσεως και μοναδικών γεύσεων.

Δεν έχουμε να αποκαλύψουμε πολλά, δεν έχουμε μυστικά να κρατήσουμε για μας. Μόνο ένα και ακολουθείστε το ως δόγμα και εσείς. Κατά τη μόνιμα, πάγια, αδιαπραγμάτευτη απλή ρήση του σεφ μας εδώ και 15 χρόνια Δημήτρη Κασαπίδη, η πρώτη ύλη είναι το μυστικό. Αυτή κάνει την συνταγή μαγική.

Σας υποσχόμαστε επίσης, επειδή ο λόγος πάντα για εστιατόριο φρέσκου προϊόντος, ότι δεν θα είμαστε αλάνθαστοι. Θα θέλαμε να το μεταφράσετε σαν το άδολο λάθος που κάναμε όλοι όσοι με αγάπη εργαζόμαστε. Δεσμευόμαστε όμως ότι το ακούμε, το βλέπουμε, το αναλύουμε, το πολεμάμε, όλοι οι συντελεστές μεταξύ μας και εντέλει το περιορίζουμε δίνοντας λύσεις. Είναι επιλογή μας να μη βιομηχανοποιούμε στο έπακρο την παραγωγική διαδικασία, και αυτό πάντα αφήνει περιθώριο σφαλμάτων από την μία, αλλά από την άλλη φαγητό που έχει το άρωμα της κουζίνας του σπιτιού μας.