ΕΙΣΟΔΟΣ

ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΤΔ | Θέσεις Εργασίας

ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΤΔ

Έδρα ΛΑΡΝΑΚΑ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΦάρμακα
Ιστοσελίδαhttp://www.dioskourides.com.cy

Η Διοσκουρίδης Φαρμακεμπορική Λτδ είναι οικογενειακή επιχείρηση με έδρα τη Λάρνακα, Κύπρου που εμπορεύεται από το 2003. Οι κυρίες εργασίες της είναι η ανάπτυξη, εισαγωγή, προώθηση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών σ’ όλο τον κόσμο.

Από το 2007, η Διοσκουρίδης Φαρμακεμπορική Λτδ εισάγει και διανέμει προϊόντα από την Ε.Ε. κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κοινότητας κάτω από την εταιρική εμπορική επωνυμία Diocare.

Σήμερα, η εταιρεία έχει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο με προϊόντα, που συμπεριλαμβάνει, μεταξύ άλλων, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, καλλυντικά, αντηλιακά προϊόντα και προϊόντα μαλλιών.

Η Διοσκουρίδης Φαρμακεμπορική Λτδ επικεντρώνεται στο να προσφέρει λύσεις στο ευρύ κοινό, οι ανάγκες του οποίου θεωρούνται υπέρτατες.

Μετά από δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσία στη Κυπριακή αγορά, η Διοσκουρίδης Φαρμακεμπορική Λτδ ζητά μακρόχρονες εμπορικές συνεργασίες στο εξωτερικό για τη προώθηση και διανομή των εμπορευμάτων Diocare.

Ο σκοπός μας είναι προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες ψηλής ποιότητας στους πελάτες μας.

Εμπορευόμαστε σε ψηλό επαγγελματικό επίπεδο δείχνοντας σεβασμό στους πελάτες και συνεργάτες μας.

Προμηθεύουμε δεόντως ελεγμένα και ποιοτικά προϊόντα, στοχεύοντας την άριστη ποιότητα, για να βελτιωθεί ο τρόπος ζωής της κοινωνίας στο σύνολο της.