ΕΙΣΟΔΟΣ

BAZAR100 | Θέσεις Εργασίας

BAZAR100

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΠολυκαταστήματα
Ιστοσελίδαwww.bazar100.gr

Η εταιρεία Κοσμόπουλος Γεώργιος & ΣΙΑ ΟΕ ιδρύθηκε το 1971 από τον Κοσμόπουλο Διονύσιο και την Κοσμοπούλου Ευαγγελία. Αγωνιστές στο εμπόριο για πολλά χρόνια, κατόρθωσαν να παραδώσουν στα παιδιά τους μια μακρά εμπειρία και γνώση, μια εμπορική κληρονομιά την οποία διατήρησαν και εξέλιξαν. Σήμερα , η παραπάνω εταιρεία εκπροσωπείται από τον Κοσμόπουλο Γεώργιο, ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση στην πώληση ειδών οικιακής χρήσης , χαρτικών , απορρυπαντικών και καλλυντικών.

Ο ίδιος, θέλοντας να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές τιμές για τους πελάτες του, ενημερώνεται διαρκώς πετυχαίνοντας τις πιο συμφέρουσες αγορές για το κατάστημά του. Τα 12.000 προϊόντα της εταιρείας , τα οποία διαρκώς αυξάνονται και ανανεώνονται, φιλοξενούνται σ΄ ένα χώρο 700 τ.μ. στο 7ο χλμ Θες/νίκης – Ωραιοκάστρου , που λειτουργεί ως cash&carry και εξυπηρετεί την χονδρική και λιανική πώληση.

Παράλληλα , για τη δική σας διευκόλυνση δημιουργήσαμε ένα έμπιστο και άρτιο ηλεκτρονικό κατάστημα με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Γνώμονάς μας είναι το συμφέρον σας και γι’ αυτό βελτιωνόμαστε και πασχίζουμε καθημερινά.

 Τέλος, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το ήδη υπάρχον πελατολόγιό μας ότι για πρακτικούς λόγους η επωνυμία PAZAR 100 μετονομάστηκε  σε BAZAR 100.