ΕΙΣΟΔΟΣ

ΜΙΛΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ | Θέσεις Εργασίας

ΜΙΛΤΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΕστίαση
Ιστοσελίδαhttp://www.miltos.gr

Από το 1976 που ο Μίλτος Βαγγέλης άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην περιοχή της Μαρτίου, τα ζαχαροπλαστεία ΜΙΛΤΟΣ είναι συνώνυμα του καλού γλυκού που οι Θεσσαλονικείς απολαμβάνουν μέσα από μία ευρεία ποικιλία προϊόντων. Το 1999 και καθώς οι ανάγκες για ανάπτυξη αυξάνονταν συνεχώς, ξεκίνησε η κατασκευή της εργοστασιακής μονάδας, όπου και στεγάζονται όλα τα τμήματα της παραγωγής. Σήμερα, η επιχείρηση αποτελείται από 9 σύγχρονα καταστήματα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με μοναδικά είδη πατισερί, κρουασαντερί, τυροπιτοειδή, σφολιατοειδή, παγωτά και σιροπιαστά και πολλά άλλα.

Η παραγωγική διαδικασία είναι απόλυτα συνυφασμένη με τις υγειονομικές διατάξεις που αφορούν στον κλάδο των τροφίμων, ενώ ο μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται στην παραγωγή διασφαλίζει το γεγονός ότι όλα τα καταστήματα εφοδιάζονται καθημερινά με ολόφρεσκα προϊόντα.

Η φιλοσοφία των ζαχαροπλαστείων ΜΙΛΤΟΣ στηρίζεται στην υγιή ανάπτυξη, την προσήλωση στην ποιότητα, τη καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας και εκφράζεται μέσα από τους σύγχρονους και πολυτελείς χώρους μας, οι οποίοι ανακαινίζονται τακτικά ώστε να πληρούν πάντα τις προδιαγραφές της υγιεινής.

Έχοντας λοιπόν, πολυετή εμπειρία στο χώρο των τροφίμων και το ανταγωνιστικό  πλεονέκτημα μίας υπερσύγχρονης εργοστασιακής μονάδας για την προετοιμασία ενός catering, μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας για coffee break, lunch break, παιδικά και όχι μόνο πάρτυ, εγκαίνια και γαμήλιες δεξιώσεις, παρέχοντας πλούσιο και πολυτελή εξοπλισμό.