ΕΙΣΟΔΟΣ

adBook | Θέσεις Εργασίας

adBook

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 6-10
| ΚλάδοςΜέσα Ενημέρωσης (Internet & Έντυπα)
Ιστοσελίδαwww.adbook.com.gr

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των εκδόσεων βιβλίων γραφής όπως ημερολόγια, σημειωματάρια, τετράδια κ.ο.κ. με ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής, από την αρχή έως το τέλος της βιβλιοδετικής διαδικασίας, στις εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα, ακολουθώντας την παράδοση της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας. Με έτος ίδρυσης το 1994, ξεκινήσαμε να δημιουργούμε τα πρώτα μας χειροποίητα ημερολόγια με αγάπη και μεράκι για την τέχνη της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας.

Αποστολή των εκδόσεων μας αποτελεί η εξυπηρέτηση των αναγκών της γραφής, της έκφρασης, της οργάνωσης και του προγραμματισμού. Στοχεύουμε στην βιβλιοδεσία υψηλής ποιότητας βιβλίων γραφής με ιδιαίτερες λεπτομέρειες στον σχεδιασμό τους, ώστε ο κάτοχός τους να έχει κίνητρο για έμπνευση και δημιουργία.

Για εμάς κάθε βιβλίο γραφής που εκδίδουμε είναι σημαντικό, γιατί γνωρίζουμε ότι κάθε βιβλίο μας γίνεται ο καθημερινός «φίλος και συνεργάτης» του κατόχου του, ενθαρρύνοντας κάθε μικρή σημείωσή του καθώς και την αποτύπωση εμπειριών, επιθυμιών και στόχων του.

Όραμά μας είναι η συνεχής εξέλιξή μας στον χώρο των εκδόσεων ημερολογίων και σημειωματάριων και η διάκρισή μας ως η μοναδική πλήρως καθετοποιημένη εταιρία που εκδίδει όλα τα ημερολόγια, σημειωματάρια και τετράδια στην Ελλάδα, από την αρχή έως την ολοκλήρωση της βιβλιοδεσίας.