ΕΙΣΟΔΟΣ

GEOPLAN NUTRACEUTICALS | Θέσεις Εργασίας

GEOPLAN NUTRACEUTICALS

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 6-10
| ΚλάδοςΦάρμακα
Ιστοσελίδαwww.geoplan.gr.com

Η GeoPlan ιδρύθηκε το 2013 ως αποτέλεσμα ενός μακροχρόνιου οράματος που είχαν επαγγελματίες στον χώρο της υγείας με πολυετή εμπειρία. Είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία με επίκεντρο την έρευνα και ανάπτυξη ειδικών προϊόντων διατροφής. Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία που διαθέτουμε στα προϊόντα υγειονομικής περίθαλψης, εστιάζουμε στην έρευνα και ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων όπως συμπληρώματα διατροφής, πρόσθετα τροφίμων, φαρμακευτικά τρόφιμα και προϊόντα διατροφής για ειδικούς ιατρικούς σκοπούς.

Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες όλων εκείνων που αναζητούν ποιοτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα προϊόντα, με ακρίβεια και σταθερότητα. Η Geoplan συνεργάζεται με ομάδα ερευνητών, συμβούλων κανονιστικών υποθέσεων (regulatory advisors), επιστημονικών ιδρυμάτων, πανεπιστημιακών τομέων και εργοστασίων παραγωγής, προκειμένου να δημιουργήσει από την αρχή έως το τέλος κάθε προϊόν υγειονομικής περίθαλψης που απαιτείται στην αγορά. 

Η έμπνευσή μας είναι μια υγιής και ποιοτική ζωή. Αναπτύσσουμε προϊόντα για να υποστηρίξουμε και να διατηρήσουμε την υγεία στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων. Η Geoplan στοχεύει να συμβάλλει στη διατήρηση και βελτίωση της υγείας μέσω της δημιουργίας νέων κατηγοριών προϊόντων μέσω της ανάπτυξης καινοτόμων ιδεών.