ΕΙΣΟΔΟΣ

DELI FISH | Θέσεις Εργασίας

DELI FISH

Έδρα ΚΙΛΚΙΣ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΤρόφιμα & Ποτά
Ιστοσελίδαwww.deli-fish.com

Η εταιρεία Deli-Fish Α.Ε. ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του1989 στην Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 8.100τ.μ., οι οποίες βρίσκονται στο Πολύκαστρο του  Ν.Κιλκίς, 60χλμ βόρεια της Θεσσαλονίκης. Βασικός σκοπός της είναι η παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία υψηλής ποιότητας delicatessen θαλασσινών εδεσμάτων.

Κύρια προϊόντα παραγωγής της εταιρείας είναι θαλασσινά εδέσματα, χρησιμοποιώντας ως πρώτη ύλη ψαρικά όπως το σκουμπρί, η ρέγγα,ο λευκός τόνος παλαμίδα, ο γαύρος, ο βακαλάος, τα χταπόδια κ.α. Βασικό κριτήριο επιλογής των πρώτων υλών της εταιρείας  είναι οι ποιοτικές προδιαγραφές που έχει θεσπίσει βάσει της υψηλής τεχνογνωσίας της, σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής και Διεθνούς νομοθεσίας. Συνεχής πολιτική της " Deli-Fish", είναι η παραγωγή delicatessen προϊόντων υψηλών προδιαγραφών προκειμένου να ικανοποιήσει τις γαστρονομικές ανάγκες του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Βασικό πλεονέκτημα της εταιρείας για την επίτευξη των στόχων της αποτελεί η επιμονή της της στην ποιότητα και η διαρκής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού της. Στην παρούσα φάση η Deli-Fish απασχολεί  περίπου 20 ανθρώπους στην παραγωγική της διαδικασία, υψηλής εξειδίκευσης στην εργασία τους και διαρκώς εκπαιδευόμενους στις σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής. 

Η Deli-Fish είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη παραγωγική εταιρεία, τα προϊόντα της οποίας απευθύνονται τόσο σε καταστήματα λιανικής πώλησης (super market, παντοπωλεία, καταστήματα delicatessen) όσο και στην αγορά μαζικής εστίασης μέσω των κατά τόπους συνεργατών της που έχουν ως αντικείμενο την διανομή τροφίμων.

Διαρκής επιδίωξη της εταιρείας η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, η εγγύηση παραγωγής υψηλής ποιότητας προϊόντων και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της.

Θέσεις Εργασίας

24/02/2021
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλήρης