ΕΙΣΟΔΟΣ

FLYING TIGER COPENHAGEN | Θέσεις Εργασίας

FLYING TIGER COPENHAGEN

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 51-100
| ΚλάδοςΠολυκαταστήματα
Ιστοσελίδαhttp://www.tiger-stores.gr

Το Tiger ξεκίνησε το 1995 στην Κοπεγχάγη. Εξελιχθήκαμε ταχύτατα από μία απλή εταιρία προϊόντων σε μία αναγνωρισμένη αλυσίδα με περισσότερα από 317 καταστήματα σε 21 χώρες στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Τον Νοέμβριο του 2010, ανοίξαμε το πρώτο κατάστημα Tiger στην Ελλάδα και τον Απρίλιο του 2011 άνοιξε το δεύτερο κατάστημά μας. Μπορείτε να βιώσετε αυτή τη νέα εμπειρία shopping πλέον σε 3 καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, 2 καταστήματα στην Αθήνα, 1 στην Λάρισα και ένα στην Πάτρα.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας καλαίσθητα προϊόντα, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Όλες οι τιμές μας είναι στρογγυλές και κανένα προϊόν δεν υπερβαίνει τα 30 ευρώ.

Στην Δανία, το Tiger έχει προκαλέσει μία μίνι επανάσταση στο χώρο της λιανικής πώλησης. Εστιάζουμε στην πεποίθηση ότι το οικονομικό προϊόν μπορεί να είναι ευχάριστο την ίδια στιγμή, καθώς και στο να αποδείξουμε ότι υπάρχουν ποιοτικά προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν σε χαμηλές τιμές. Η ίδια μίνι επανάσταση είναι και ο στόχος μας στην Ελλάδα. Το Tiger είναι ένα κατάστημα με μεγάλη ποικιλία που κάνει τη διαφορά.

Οι πελάτες μας βρίσκουν άριστο service στα πλαίσια ενός χώρου με design που τους ωθεί να περιηγηθούν στα καταστήματά μας. Δεν φωνάζουμε τις τιμές μας, αφήνουμε τους πελάτες μας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.

Η προοπτική του Tiger στην Ελλάδα είναι συναρπαστική. Στοχεύουμε στη δημιουργία και άλλων καταστημάτων στην Ελλάδα. Έχουμε υιοθετήσει τη Σκανδιναυική προσέγγιση management και ενθαρρύνουμε το προσωπικό μας να αναπτυχθεί με τη σειρά του στα πλαίσια της εταιρίας.