ΕΙΣΟΔΟΣ

VELUDA HELLAS MIKE | Θέσεις Εργασίας

VELUDA HELLAS MIKE

Έδρα ΗΡΑΚΛΕΙΟ
| Εργαζόμενοι 1-5
| ΚλάδοςΚαταστήματα Λιανικής
Ιστοσελίδαwww.veluda.com

H εταιρεία Veluda εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης. Από το 1999 δραστηριοποιείται στον τομέα προώθησης προϊόντων οικιακής και επαγγελματικής χρήσης , όπως φίλτρα, συστήματα και εξαρτήματα για το νερό με γνώμονα πάντοτε τη συνέπεια και την αξιοπιστία.

Εισάγοντας προϊόντα από τα πλέον αξιόπιστα εργοστάσια ανά τον κόσμο, σε συνδυασμό με τη μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα προώθησης προϊόντων, η εταιρεία μας έχει καταφέρει σε αξιοσημείωτα μικρό διάστημα να δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η συνεχής και πλήρης ενημέρωση σε ό, τι αφορά τις νέες τεχνολογίες αποτελεί  προτεραιότητα για την εταιρεία προκειμένου να διασφαλιστεί και να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα. Ενισχύοντας την επιθυμία για την υψηλή ποιότητα, γίναμε μέλη του παγκόσμιου οργανισμού ποιότητας νερού Αμερικής WQA in USA -Water Quality Association- και του ελληνικού οργανισμού νερού HWA –Hellenic Water Association-.

Επιπλέον, εδώ και μία δεκαετία έχουμε πιστοποιηθεί από τους μεγαλύτερους φορείς πιστοποίησης παγκοσμίως , DQS Γερμανίας και UL Αμερικής με ISO 9001 σε ο, τι αφορά την εμπορία , την τοποθέτηση και την εξυπηρέτηση. Καθώς και με ISO 22000 αναφορικά με το σύστημα διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων.

 Ήμασταν πρωτοπόροι στη δημιουργία και παραγωγή μονάδων οικιακών και ημι- επαγγελματικών αντίστροφων οσμώσεων στην Ελλάδα με αρχική δυνατότητα κατασκευής 10.000 συστημάτων ανά έτος. Οι συσκευές αυτές είναι πλήρως εναρμονισμένες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα-οδηγίες και φέρουν τη σήμανση CE.

Εξελισσόμαστε συνεχώς και πραγματοποιούμε πωλήσεις χονδρικής σε όλη την Ευρώπη διαθέτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων με παρακαταθήκη ειδών, αλλά και μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών.

 Όραμα της εταιρείας είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση, η διαρκής βελτίωση των προϊόντων και των υπηρεσιών και η συνεχής έρευνα για καινοτόμα προϊόντα.