ΕΙΣΟΔΟΣ

GAS THEODOROU.COM | Θέσεις Εργασίας

GAS THEODOROU.COM

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 6-10
| ΚλάδοςΠετρέλαιο & Αέριο
Ιστοσελίδαhttp://www.autogas.gr/
Η GAS ΘΕΟΔΩΡΟΥ  δραστηριοποιείται στον κλάδο της Αεριοκίνησης από το 1974. Από την ημέρα της ίδρυσής της έως και σήμερα ασχολείται αποκλειστικά και εξειδικευμένα με την εισαγωγή, εμπορία, διανομή, μελέτη και εφαρμογή εγκαταστάσεων Συστημάτων Αεριοκίνησης καθώς και με την τοποθέτηση Συσκευών Αεριοκίνησης σε οχήματα.
 
Η GAS ΘΕΟΔΩΡΟΥ  θεωρείται σήμερα, τόσο από την Ελλάδα όσο και από εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού, η ποιο εξειδικευμένη εταιρία εγκατάστασης και εμπορίας Συστημάτων Αεριοκίνησης στην Ελλάδα. Λόγω της πολύχρονης πείρας αλλά κυρίως λόγω της επαγγελματικής προσέγγισης πάνω σε θέματα Εγκατάστασης & Συντήρησης Συστημάτων Αεριοκίνησης, παρέχει μια Ολοκληρωμένη Πρόταση προς όλους τους Πελάτες της, η οποία χαρακτηρίζεται τόσο από κορυφαίας Ποιότητας Συσκευών Αεριοκίνησης για κάθε τύπο Κινητήρα, όσο και από μια Εγγύηση χωρίς ψιλά γράμματα η οποία διασφαλίζει τους Πελάτες που την εμπιστεύονται.
 
Αντιπροσωπεύει κατ’ αποκλειστικότητα εξοπλισμό και εξαρτήματα από κορυφαίους ευρωπαϊκούς οίκους Αεριοκίνησης. Είναι Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος του Ιταλικού Οίκου ZAVOLI pure technology s.r.l.