ΕΙΣΟΔΟΣ

P.A.P Corp. S.A | Θέσεις Εργασίας

P.A.P Corp. S.A

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 200+
| ΚλάδοςΤουρισμός - Ξενοδοχεία
Ιστοσελίδαwww.paphotels.gr

H P.A.P Corp. ιδρύθηκε το 1968 στην Θεσσαλονίκη από τους Κωνσταντίνα & Παντελή Παπαδόπουλο. 

Στην ξενοδοχειακή οικογένεια της P.A.P Corp. ανήκουν το Astoria στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το Alexander the Great Beach Hotel στην Κρυοπηγή, το Xenia Ouranoupolis στην Ουρανούπολη και το Agionissi Resort στην Αμμουλιανή.

Όλα τα ξενοδοχεία της εταιρίας λειτουργούν με το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και κατέχουν το Πράσινο Κλειδί. Οι παραλίες των ξενοδοχείων είναι όλες βραβευμένες με τη Γαλάζια Σημαία.

Η P.A.P Corp. είναι υπερήφανος αρωγός στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Με σεβασμό στην ελληνική γη & αγάπη για την ελληνική γαστρονομία, παράγει και χρησιμοποιεί τα δικά της πιστοποιημένα & βιολογικά Σπιτικά Προϊόντα. Αποτελούνται από ελαιόλαδο, κρασί, μέλι, μαρμελάδες, γλυκό του κουταλιού, τσίπουρο και αιθέρια έλαια καρπών και φρούτων από τους κήπους των ξενοδοχείων της.

Λειτουργεί το δικό της τμήμα Catering, το F Zone Catering & Events, αναλαμβάνοντας την κορυφαία εκτέλεση κάθε είδους εκδήλωσης σε όλη την Βόρειο Ελλάδα, ενώ παράλληλα σιτίζει τους σπουδαστές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης.

Το κέντρο σεμιναρίων Hotelia προσφέρει υψηλού επιπέδου γνώσεις σε επαγγελματίες του Τουρισμού και της Εστίασης και συμμετέχει σε πρότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα με συνεργασίες εκπαιδευτικών φορέων σε Ευρώπη και Αμερική.

Περισσότερες πληροφορίες: www.paphotels.gr & www.papcorp.com