ΕΙΣΟΔΟΣ

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ | Θέσεις Εργασίας

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ

Έδρα ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
| Εργαζόμενοι 101-200
| ΚλάδοςΑγροτικά
Ιστοσελίδαwww.kontoxristos.gr

Η εταιρεία «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ» δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας πουλερικών από το 1994. Αρχικά με την εταιρεία «ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» με καθετοποιημένη παραγωγή δυναμικότητας 40 κοτόπουλα ανά ημέρα και το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης στην πόλη της Ναυπάκτου. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Δένδρο Ναυπάκτου όπου στεγάζονται το πρώτο πτηνοτροφείο, μια μικρή μονάδα παραγωγής ζωοτροφών, το εργαστήριο-πτηνοσφαγείο καθώς και τα πρώτα γραφεία της. Η μορφή της εταιρείας είναι καθαρά οικογενειακή και η μετοχική σύνθεση απαρτίζεται από τον κ. Κοντοχρήστο Γρηγόρη και την σύζυγό του κ. Χασαπογιάνννη Κατερίνα και παραμένει αμετάβλητη μέχρι σήμερα.

Σήμερα η εταιρεία παράγει 45 χιλιάδες κοτόπουλα εβδομαδιαίως από τα οποία το 60% σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις, ενώ το 30% της παραγωγής διατίθεται στην αγορά από την αλυσίδα καταστημάτων «ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ». Όλα αυτά τα χρόνια και μέσα από την ανάπτυξη της, η εταιρεία στελεχώνεται διαρκώς με ανθρώπινο δυναμικό και εκσυγχρονίζει τις εγκαταστάσεις τις. Πάνω από 100 άτομα απασχολούνται καθημερινά σε όλους τους κλάδους δραστηριοτήτων της.

Με σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία διαθέτει μονάδες επεξεργασίας αποβλήτων και υποπροϊόντων, ενώ εφαρμόζει τα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας ISO : 22000:2005 και ISO : 9001:2008.

Θέσεις Εργασίας

11/02/2021
Υπεύθυνος Παραγωγής Εργοστασίου
Παραγωγή - Εργάτες - Τεχνίτες
Πόλη: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Πλήρης
02/02/2021
Τεχνολόγος Ζωϊκής Παραγωγής ή Γεωπόνος
Μηχανικοί - Τεχνικοί - Επιστήμες
Πόλη: ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ
Πλήρης