ΕΙΣΟΔΟΣ

ΕΨΙΛΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΠΕ | Θέσεις Εργασίας

ΕΨΙΛΟΝ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΕΠΕ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 1-5
| ΚλάδοςΦάρμακα
Ιστοσελίδαhttp://www.epsilonk.gr/el/

Το 1986 η ίδρυση της ΕΨΙΛΟΝ  ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΑΣ  σηματοδότησε την αρχή της διαφημιστικής κάλυψης και προμήθειας των φαρμακείων με έντυπα προϊόντα συσκευασίας .

Η ΕΨΙΛΟΝ  ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ  ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΑΣ  παραμένει σήμερα πρωτοπόρος στον κλάδο που η ίδια δημιούργησε τότε και εισπράττει τον σεβασμό ακόμα και των μιμητών ανταγωνιστών της.

Σήμερα, με κύριο γνώμονα την απόλυτη ικανοποίηση του συνεργάτη, σε νέες εγκαταστάσεις με αναβαθμισμένες υπηρεσίες συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία, σας παρουσιάζει μια διαφορετική φιλοσοφία σε ό,τι αφορά το πλήρες πακέτο προώθησης ενός φαρμακείου.

Η δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, η προβολή του φαρμακείου με επιγραφές και σταυρούς led, η διακόσμηση του φαρμακείου, η εκτύπωση ειδών συσκευασίας (σακούλες, χαρτοσακούλες) αλλά και σε διαφημιστικά δώρα προώθησης, είναι το αντικείμενο που γνωρίζει καλά.

Δεν σταματάει εδώ όμως. Ενημερώνεται για τις εξελίξεις της τεχνολογίας και διαρκώς προτείνει νέες λύσεις στις ανάγκες των φαρμακείων

Για την ΕΨΙΛΟΝ  ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΚΛΗΜΑΤΣΙΔΑΣ σημαντική είναι η ηθική ικανοποίηση που εισπράττει μετά από κάθε συνεργασία μαζί σας.