ΕΙΣΟΔΟΣ

Hygiene Service | Θέσεις Εργασίας

Hygiene Service

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 51-100
| ΚλάδοςΥγεία
Ιστοσελίδαwww.hygiene-service.gr

Η Hygiene Service είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο χώρο των Υπηρεσιών Υγιεινής και η μοναδική που διαθέτει Δίκτυο 40 καταστημάτων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008 και Απολυμαντικά προϊόντα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Λόγω της ραγδαίας ανάπτυξης της, η έδρα του Master Franchise μεταφέρθηκε το 2007 σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.500τ.μ. στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου Θεσσαλονίκης όπου στεγάζονται τα γραφεία του διοικητικού προσωπικού και η αποθήκη της εταιρίας.

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Hygiene Service, αναβαθμίζουν κάθε επαγγελματικό χώρο και είναι οι εξής: Αυτόματη απολύμανση λεκάνης τουαλέτας, Αρωματισμός & Εντομοαπώθηση Χώρων, Απολυμαντικά προϊόντα χεριών, Μονάδες γυναικείας υγιεινής, Προϊόντα HACCP, Έλεγχος Παρασίτων.

Στόχος της εταιρίας, είναι να προσφέρει υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των σύγχρονων ελληνικών επιχειρήσεων και να νιώθουν οι πελάτες της σε θέματα υγιεινής, Ασφαλείς. Με περισσότερους από 80.000 πελάτες στην ελληνική επικράτεια, η Hygiene Service έχει κλείσει επιτυχώς 12 χρόνια λειτουργίας, εξυπηρετώντας κορυφαίες εμπορικές επιχειρήσεις.