ΕΙΣΟΔΟΣ

Εταιρείες

ΣΤΗΡΙΞΗ - ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΦΗΒΟΥ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Έδρα: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι: 1-5
| Κλάδος:Κοινωνικές Υπηρεσίες
Ιστοσελίδα:http://www.stirixi-paidiou.gr/

Το Κέντρο Ειδικής Αγωγής στήριξη παιδιού, εφήβου & οικογένειας εδρεύει στην περιοχή της Καισαριανής από το Σεπτέμβριο του 2008.

Στόχος μας είναι η αποκατάσταση και θεραπεία αναπτυξιακών δυσκολιών παιδιών 2 μέχρι 18 ετών (μαθησιακές δυσκολίες, δυσλεξία, διαταραχές λόγου, ανωριμότητα, αυτισμός, συναισθηματικές δυσκολίες κλπ.). Επίσης, σημαντικό στόχο μας αποτελεί η καθοδήγηση των γονέων για την καλύτερη διαχείριση των συμπεριφορών και γενικότερων δυσκολιών των παιδιών και εφήβων. Η καλή συνεργασία και ο συντονισμός τόσο με το οικογενειακό όσο και με το εκπαιδευτικό περιβάλλον του παιδιού – εφήβου βοηθάει στην καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Μέλημά μας είναι να καλυφθούν, διαγνωστικά και θεραπευτικά, οι ξεχωριστές ανάγκες του κάθε παιδιού. Ως αποτέλεσμα, για κάθε παιδί ακολουθείται εξατομικευμένο θεραπευτικό πρόγραμμα, βάσει των ιδιαίτερων αναγκών του.

Η διεπιστημονική μας ομάδα πλαισιώνεται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς-ψυχοπαιδαγωγούς, παιδοψυχολόγους, ψυχολόγους συμβουλευτικής και παιδοψυχίατρο. Επίσης, συνεργαζόμαστε και με άλλες ειδικότητες όπως Παιδίατροι, Αναπτυξιακοί Παιδίατροι, Παιδονευρολόγοι κλπ.

Θέσεις Εργασίας

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η παραπάνω εταιρεία θα πρέπει να εγγραφείτε.
Για Υποψήφιους: Εγγραφείτε και καταχωρήστε το Βιογραφικό σας πατώντας εδώ.
Για Εταιρείες: Καταχωρήστε τις Αγγελίες σας και δημιουργήστε το εταιρικό σας προφίλ πατώντας εδώ.