ΕΙΣΟΔΟΣ

MMS ΑΕ | Θέσεις Εργασίας

MMS ΑΕ

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΔιαφήμιση
Ιστοσελίδαwww.mms-adv.gr

Η MMS ADVERTISING κατά τη διάρκεια των χρόνων της λειτουργίας της, παρουσιάζει μια αναπτυξιακή και εξελικτική πορεία, με κύριο στόχο την προσφορά ολοκληρωμένων επικοινωνιακών υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Αυτή η ραγδαία εξελικτική πορεία δημιούργησε μια μοναδική δυναμική και την ανέδειξε σαν μια από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο της επικοινωνίας πανελλαδικά, εξυπηρετώντας και μεγάλες εταιρείες όπως Nel Lines, Coca Cola κτλ. Η συνεργασία της με κορυφαίες εταιρίες στον ελλαδικό χώρο ανέδειξε και την ισχυρή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της.

Φιλοσοφία της MMS είναι ο συνδυασμός της επικοινωνίας με την αποτελεσματικότητα και της δημιουργία με την έμπνευση, επιδιώκοντας αποτελεσματική προβολή προϊόντων και υπηρεσιών, μέσα από πρωτοποριακές ιδέες.

Στόχος βασικός της MMS είναι η ενεργή συμμετοχή της στην πορεία εξέλιξης των εταιρειών, με τις οποίες συνεργάζεται, παρέχοντας υπηρεσίες σε θέματα οργάνωσης και προώθησης πωλήσεων. Η συνεργασία με υψηλού κύρους πελάτες δεσμεύει την εταιρεία ως προς την ποιότητα των υπηρεσιών της και η προσπάθεια για την διασφάλισή της είναι συνεχής.