ΕΙΣΟΔΟΣ

DAUWIN | Θέσεις Εργασίας

DAUWIN

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 26-50
| ΚλάδοςΚατασκευές - Τεχνικά
Ιστοσελίδαwww.papavasiliou.com.gr

Η εταιρία παραγωγής και εμπορίας κουφωμάτων DAUWIN® - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ δραστηριοποιείται στον απαιτητικό χώρο των κουφωμάτων με γνώμονα την πλήρη λειτουργική και αισθητική κάλυψη του πελάτη, όπου επιδιώκει θερμομόνωση, ηχομόνωση, ασφάλεια και αναβάθμιση της εσωτερικής και εξωτερικής εικόνας του κτιρίου του. Για την επίτευξη του στόχου της, η εταιρία εξελίσσεται διαρκώς σε γνώσεις, εξοπλισμό και υποδομή.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των στελεχών της εταιρίας σε συνδυασμό με τις πλέον σύγχρονες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της, όπου παράγεται και διεκπεραιώνεται ένας εντυπωσιακός όγκος κουφωμάτων, έχουν κατατάξει την εταιρία  DAUWIN® ανάμεσα στις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στον τομέα τον κουφωμάτων  σε  Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Το σύνθετο και απαιτητικό πελατολόγιο της εταιρίας και η ποικιλία των έργων που έχει ολοκληρώσει αποτελούν απτή απόδειξη των δυνατοτήτων και του επαγγελματισμού των ανθρώπων που τη στελεχώνουν, εγγύηση για το άριστο αποτέλεσμα κάθε έργου που αναλαμβάνει να υλοποιήσει.