ΕΙΣΟΔΟΣ

ITALY LINES INTERNATIONAL TRANSPORTS - LOGISTICS SA | Θέσεις Εργασίας

ITALY LINES INTERNATIONAL TRANSPORTS - LOGISTICS SA

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΜεταφορές - Logistics
Ιστοσελίδαwww.italylines.gr

Από το 1991 η ανοδική μας πορεία μας εδραίωσε μεταξύ των πρωτοπόρων ως εταιρεία μεταφορών και logistics από και προς την Ιταλία, με ένα ισχυρό& αξιόπιστο δίκτυο ανταποκριτών και ένα επιτυχημένο μοντέλο διαχείρισης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Ο ρόλος μας είναι να εξασφαλίζουμε ποιότητα μεσω μετρήσιμων αποτελεσμάτων στο τρίπτυχο κόστος-χρόνος-αξιοπιστία. Αυτο μας ζητάνε οι πελάτες μας. Με αυτό τον τρόπο συμβάλλουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας σε κάθε κλάδο της αγοράς, κάνοντας δυνατή την ικανοποίηση των Πελατών μας για κάθε ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη υπηρεσία μεταφοράς.

Οι άνθρωποι εξοπλισμένοι με την τεχνολογία μας είναι καθημερινά σε κάθε σας ανάγκη με άμεση και ευέλικτη επικοινωνία, για γρήγορη πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, δίνοντας αξία στην εφοδιαστική σας αλυσίδα με τεχνολογικές λύσεις που απογειώνουν την απόδοσή σας.

Στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας είναι ο πελάτης μας. Όραμά μας είναι να διευκολύνουμε τις Εμπορικές συναλλαγές των Πελατων μας στην Ευρώπη παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις logistics . Στοχεύουμε στην ανάπτυξη των πελατών μας γι’ αυτό και διοχετεύουμε όλο μας το δυναμικό στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Καλύπτουμε αποτελεσματικά κάθε σας ανάγκη, εμπνέουμε σιγουριά, φροντίζουμε προσωπικά και δικαιώνουμε τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται καθημερινά.