ΕΙΣΟΔΟΣ

Εταιρείες

Makro

Έδρα: ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι: 200+
| Κλάδος:Πολυκαταστήματα
Ιστοσελίδα:http://www.makro.gr

Η MAKRO είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες χονδρεμπορικής και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1992, ενώ αποτελεί θυγατρική εταιρεία του Ομίλου METRO Group. Έχει σαν κύριο στόχο της την εξυπηρέτηση και τη συνεργασία με τους επαγγελματίες πελάτες της σε όλη την Ελλάδα. Κάθε εμπορική κίνηση της εταιρείας, κάθε καινούριο προϊόν ή ομάδα προϊόντων που εισάγει στα καταστήματα, στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Στρατηγική δέσμευση της εταιρείας είναι να προσφέρει στους πελάτες της ποικιλία επιλογών, διαφοροποίηση σε σχέση με τον δικό τους ανταγωνισμό, ποιότητα στα προσφερόμενα προϊόντα, ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες σε κάθε ζητούμενο της δουλειάς τους.
Ο συνεργάτης του επαγγελματία που αποτελεί όλα τα χρόνια το μότο της MAKRO, οφείλει να είναι και είναι, δίπλα στο πελάτη.
Η εταιρεία πρωτοστατεί στο κομμάτι των προσφερόμενων φρέσκων προϊόντων, έχει επενδύσει εδώ και χρόνια στη Διαχείριση της Ποιότητας και της Ασφάλειας των Τροφίμων και από το 2011 όλα τα καταστήματά της είναι πιστοποιημένα για την εφαρμογή των δύο συστημάτων, ISO 22000:2005 (Ασφάλεια) και ISO 9001:2008 (Ποιότητα).

Θέσεις Εργασίας

Για να δείτε τις θέσεις εργασίας που προσφέρει η παραπάνω εταιρεία θα πρέπει να εγγραφείτε.
Για Υποψήφιους: Εγγραφείτε και καταχωρήστε το Βιογραφικό σας πατώντας εδώ.
Για Εταιρείες: Καταχωρήστε τις Αγγελίες σας και δημιουργήστε το εταιρικό σας προφίλ πατώντας εδώ.