Εργασία στην εταιρεία HORIZONE

Κλάδος
Υπηρεσίες για Εταιρείες

Εταιρικό Προφίλ

Στον ευμετάβλητο και διαρκώς αναπτυσσόμενο χώρο της φιλοξενίας, η Horizone εστιάζει τις δραστηριότητες της στην παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου. Πλήρως εναρμονισμένη με τις διεθνείς τάσεις στον χώρο αλλά και με πλήρη γνώση των τοπικών δεδομένων, προσφέρει άρτιες λύσεις στη διαχείριση των κρατήσεων, των πωλήσεων, του προϋπολογισμού, της ηλεκτρονικής προβολής καθώς και των ηλεκτρονικών καναλιών πωλήσεων των τουριστικών καταλυμάτων.

Έμπρακτα δίπλα στον κάθε πελάτη, η Horizone θέτει την προσωπική επαφή ψηλά στις επιδιώξεις της. Με στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων και των αναγκών του καταλύματος, προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες και τις πρακτικές με γνώμονα τους στόχους και τις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά.

Η ομάδα μας στελεχώνεται από έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που αφουγκράζεται τις ανησυχίες σας, σέβεται τα θέλω σας και εργάζεται για τα όνειρά σας. Εμπειρία και πρωτοποριακές ιδέες συναντώνται, για να σας παρέχουν άμεσα και με απόλυτο επαγγελματισμό υπηρεσίες αύξησης κερδοφορίας βασισμένες στη μελέτη του καταλύματός σας.

Αποστολή μας, να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, βελτιώνοντας το προϊόν της εκάστοτε επιχείρησης και αναπτύσσοντας το βεληνεκές της.

Στόχος μας, η συνεχής ανάπτυξη και καθιέρωση ως ηγέτιδα εταιρεία παροχής εξατομικευμένων υπηρεσιών σε τουριστικά καταλύματα.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες, οι μακροχρόνιες συνεργασίες και το αναπτυγμένο αίσθημα εμπιστοσύνης είναι αυτά που θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μέσα από την επιτυχία του κοινού μας εγχειρήματος για τη δική σας επιχείρηση.

Αναζήτηση θέσεων εργασίας

v