ΕΙΣΟΔΟΣ

E-EXPERT.GR | Θέσεις Εργασίας

E-EXPERT.GR

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΠολυκαταστήματα
Ιστοσελίδαwww.e-expert.gr

Η Αφοί Ματζαρίδη Α.Β.Ε.Τ.Ε δραστηριοποιείται σε πωλήσεις χονδρικής και λιανικής. Η MAJAR καλύπτει τις ανάγκες του τμήματος χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα καθώς και εξαγωγές στις χώρες των Βαλκανίων, εκπροσωπώντας τους διεθνείς οίκους HUMAX, FUNAI, VU+, NEOTION, AAVARA,CASE MARINE,BLAUPUNKT, MOTECK, KANGURU, HORIZON, MEGASAT και DIGI+PLUS! Το τμήμα χονδρικής πώλησης διαθέτει Εμπορικό Τμήμα για την αρτιότερη και άμεση τροφοδοσία του δικτύου συνεργατών και μεταπωλητών ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται καταστήματα αλυσίδων λιανικής, συνεταιρισμών, ανεξάρτητων καταστημάτων, supermarkets, εξειδικευμένων καταστημάτων.

Παράλληλα, το τμήμα λιανικής πώλησης ΜΑΤΖΑΡΙΔΗΣ Outlets, αποτελείται από δύο ιδιόκτητα καταστήματα στην Θεσσαλονίκη, τα οποία κερδίζουν όλο και περισσότερο την συμπάθεια και προτίμηση των καταναλωτών. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και την μακροχρόνια καταξίωση στο χώρο του ήχου, της εικόνας καθώς και των οικιακών συσκευών, τα καταστήματα της ΜΑΤΖΑΡΙΔΗΣ Outlets παρέχουν υψηλής ποιότητας προϊόντα, των μεγαλυτέρων και πιο αναγνωρισμένων εταιριών ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών του χώρου.

Η AUTO TECHNIK έχει κερδίσει το δικό της μερίδιο συμμετοχής από τις ενοποιημένες δραστηριότητες της MAJAR, με τομέα εξειδίκευσης το αυτοκίνητο και την βελτίωση (auto tuning). Ορμώμενη από το πάθος για την υψηλή τεχνολογία στην αυτοκίνηση με υψηλές επιδόσεις και ποιότητα, καλύπτει τις ανάγκες διανομής (distribution) του τμήματος χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα καθώς και τις εξαγωγές στις χώρες των Βαλκανίων, εκπροσωπώντας τους διεθνείς ηγετικούς οίκους HKS, APEJI, HALDEX, DAIYAMA, VF Engineering, D2 Racing και FK Automotive.