ΕΙΣΟΔΟΣ

Papadelis | Θέσεις Εργασίας

Papadelis

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 11-25
| ΚλάδοςΈπιπλα
Ιστοσελίδαwww.papadelis.gr

Η Παπαδέλης ΑΕ είναι μια Ελληνική κατασκευαστική εταιρία επίπλου με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Εξειδικεύεται στα έπιπλα μπάνιου,κουζίνας και ντουλάπας. Παράλληλα και με βάση την εμπειρία της στο χώρο του επίπλου, αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές που συμβαδίζουν με την λογική της εταιρίας.

Από την ίδρυσή στης το 1983 εως σήμερα, η Παπαδέλης ΑΕ συνεχίζει με υπευθυνότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της τόσο στο σχεδιασμό όσο και στη λειτουργικότητα των προιόντων της.

Το εργοστάσιό λειτουργεί στη βιομηχανική περιοχή Θέρμης Θεσσαλονίκης. Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό και επιλεγμένο προσωπικό σε διαμορφωμένες εγκαταστάσεις. Η έκθεσή /υποκατάστημα βρίσκεται στην καλαμαριά. Ιδιόκτητοι χώροι σε κεντρικό σημείο της πόλης, άμεσα προσβάσιμοι, δίνουν την δυνατότητα να παρουσιάσουμε όλα τα προιόντα μας, με κάθε τους λεπτομέρεια.

Η ποιότητα και το design είναι κύρια χαρακτηριστηκά της Papadelis s.a. Από τον σχεδιασμό του επίπλου από Interior kai Product designers, εώς και την παράδωση των επίπλων από έμπειρο προσωπικό, αλλά και την μετά πώληση εξυπηρέτηση, η εταιρία εγγυάται μια άριστη σχέση που παραμένει σταθερή εδώ και τρεις δεκαετίες.

Θέσεις Εργασίας

04/03/2021
Μονταδόρος επίπλων κουζίνας και ντουλάπας
Παραγωγή - Εργάτες - Τεχνίτες
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλήρης