ΕΙΣΟΔΟΣ

VITA4YOU | Θέσεις Εργασίας

VITA4YOU

Έδρα ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 6-10
| ΚλάδοςΥγεία
Ιστοσελίδαhttp://www.vita4you.gr

Το Vita4you.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Αύγουστο του 2010 στο φαρμακείο της κας Ριτας  Γκατζούλη  και αποτέλεσε ένα από τα πρωτοπόρα ηλεκτρονικά φαρμακεία. Τον Ιούνιο του 2013 η ανάγκη για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και αποδοτικότερη οργάνωση του καταστήματος, μας οδήγησαν  στην δημιουργία ενός αυτόνομου καταστήματος.
Πλέον αποτελούμε ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία στην Ελλάδα με σκοπό την διάθεση ποιοτικών προϊόντων, σε ανταγωνιστικές τιμές και με άριστη εξυπηρέτηση πελατών.
Στοχεύοντας στην προαγωγή της υγείας διαθέτουμε μία διευρυμένη δυναμική ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων (10.000) που περιλαμβάνει συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, βιολογικά τρόφιμα  και προϊόντα υγείας.
Προτεραιότητα μας αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων μας, τα οποία αποθηκεύουμε και διανέμουμε εφαρμόζοντας αυστηρά τις προβλεπόμενες από τους αρμόδιους φορείς συνθήκες συντήρησης και ασφάλειας.
Στο κατάστημα εργάζεται εξειδικευμένο προσωπικό από διάφορα επιστημονικά πεδία πρόθυμο να σας ενημερώσει και εξυπηρετήσει σε  οτιδήποτε  χρειάζεστε.

Θέσεις Εργασίας

15/02/2021
Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατών
Τηλεφωνικές Υπηρεσίες
Πόλη: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πλήρης