ΕΙΣΟΔΟΣ

DATA COMMUNICATION | Θέσεις Εργασίας

DATA COMMUNICATION

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 101-200
| ΚλάδοςΠληροφορική
Ιστοσελίδαwww.datacomm.gr

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων ελληνικών εταιρειών πληροφορικής και αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Microsoft.Η Data Communication απασχολεί 150+ έμπειρα στελέχη στα κεντρικά γραφεία της στην Αθήνα και στo υποκατάστημα Βορείου Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη.

Το δίκτυο διανομής της Data Communication περιλαμβάνει περισσότερους από 100 συνεργάτες πανελλαδικά που έχουν πιστοποιηθεί για την τεχνογνωσία τους και δραστηριοποιούνται στην προώθηση και υποστήριξη των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας.
Η Data Communication διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 τόσο για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των εφαρμογών λογισμικού, όσο και για τις διαδικασίες προώθησης των εφαρμογών και υποστήριξης των πελατών της. Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί με το σημαντικότερo, παγκοσμίως, πρότυπο ασφάλειας πληροφοριών ISO 27001:2013 για το σύνολο των δραστηριοτήτων της.