ΕΙΣΟΔΟΣ

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ | Θέσεις Εργασίας

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ

Έδρα ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ
| Εργαζόμενοι 51-100
| ΚλάδοςΒιομηχανία
Ιστοσελίδαwww.gizelis.gr

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1968 από το κ. Σταμάτη Γκιζελή, και συνεχίζει έως και σήμερα, ως εξειδικευμένη βιομηχανία, κατασκευής μηχανημάτων και ολοκληρωμένων λύσεων, για το κλάδο της επεξεργασίας λαμαρίνας.

Σήμερα είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες του χώρου της, παγκοσμίως, με δραστηριότητες που ξεκινούν από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και συνεχίζουν έως την πλήρη παραγωγή μηχανημάτων για την επεξεργασία λαμαρίνας.

Η ΓΚΙΖΕΛΗΣ Α.Ε., είναι πια μια καθιερωμένη εταιρεία, με σημαντική παρουσία στην παγκόσμια αγορά. Με ένα ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων και συνεργατών, σε όλο το κόσμο, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλη την παραγωγική αλυσίδα, για την επεξεργασία λαμαρίνας.

Το 2004 η ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΑΕ, σύναψε μια ιδιαιτέρως σημαντική και στρατηγική συνεργασία, με τον παγκοσμίου φήμης Γερμανό κατασκευαστή μηχανημάτων Boschert GmbH. Μέσω αυτής της συνεργασίας, προέκυψε μια καινούρια σειρά μηχανημάτων, σε υψηλότερο τεχνολογικό και ποιοτικό επίπεδο.

Η συνεργασία ΓΚΙΖΕΛΗΣ - BOSCHERT, διαθέτει δύο υπερσύγχρονα εργοστάσια παραγωγής, το ένα στην Ελλάδα και το άλλο στη Γερμανία.

Για την ΓΚΙΖΕΛΗΣ Α.Ε., η ποιότητα κι εξειδίκευση του προσωπικού έχει τεράστια σημασία, καθότι παίζει καθοριστικό ρόλο στο παραγόμενο προϊόν, όπως και στις παρεχόμενες υπηρεσίες. Μια ομάδα από στελέχη υψηλής κατάρτισης κι εμπειρίας, είναι υπεύθυνα για τις δραστηριότητες της εταιρείας από το σχεδιασμό έως το τελικό παραγόμενο προϊόν.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην έρευνα κι ανάπτυξη νέων και καινοτόμων προϊόντων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια πλήρη γκάμα ποιοτικών, σύγχρονων και καινοτόμων προϊόντων, μέσα από συνεχή έρευνα κι ανάπτυξη.