ΕΙΣΟΔΟΣ

Εγγραφή Εταιρείας – Προωθήστε τις Υπηρεσίες σας


Γιατί το Jobfind.gr

Γιατί να επιλέξετε το Jobfind.gr – Business Directory


Περισσότερες από 2.350 εταιρείες εμπιστεύονται το Jobfind.gr για αναζήτηση προσωπικού. Με πάνω από 2.100.000 επισκέπτες (Google Analytics 2016) και 12.800.000 εκατομμύρια αναζητήσεις, το Jobfind.gr και συγκεκριμένα η νέα ενότητα Business Directory είναι το ιδανικό σημείο για να προβάλετε τις επαγγελματικές υπηρεσίες που παρέχετε.

Βρείτε νέους πελάτες εύκολα και γρήγορα προβάλλοντας τις υπηρεσίες σας στοχευμένα και αναλυτικά, τόσο στις εταιρείες, όσο και στους επισκέπτες που εμπιστεύονται το Jobfind.gr. 


Πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις


Ο νέος επαγγελματικός κατάλογος υπηρεσιών του Jobfind.gr, Business Directory, προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα ολοκληρωμένης προβολής των υπηρεσιών τους (περιγραφή υπηρεσίας, φωτογραφικό υλικό ή/και video). Δείτε εδώ τις κατηγορίες υπηρεσιών στις οποίες μπορείτε να προβληθείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες για την εκάστοτε υπηρεσία θα μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την εταιρεία που τους ενδιαφέρει, ζητώντας προσφορά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας που μπορούν να συμπληρώσουν, είτε μέσω του τηλέφωνου και της ιστοσελίδας της εταιρείας. Τέλος, οι επιχειρήσεις μέσα από τον εταιρικό τους λογαριασμό στο Jobfind.gr θα έχουν πρόσβαση στα στατιστικά επισκεψιμότητας της σελίδας τους. 


Δωρεάν προβολή έως 31/12/2017 – Χωρίς δέσμευση συνέχισης της συνεργασίας


Το Jobfind.gr παρέχει σε όλες τις εταιρείες δωρεάν προβολή έως και 5 υπηρεσιών στον κατάλογο Business Directory (ισχύει έως 31/12/2017). Δεν υπάρχει καμία δέσμευση συνέχισης της συνεργασίας. Μετά το πέρας της Δωρεάν προβολής θα ισχύει ο Τιμοκατάλογος που μπορείτε να δείτε εδώ.

Βρείτε νέους πελάτες εύκολα και γρήγορα προβάλλοντας τις υπηρεσίες σας στοχευμένα και αναλυτικά, τόσο στις εταιρείες, όσο και στους επισκέπτες που εμπιστεύονται το Jobfind.gr. 


ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΩΣ 31/12/2017 - ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και πατήστε εγγραφή εταιρείας:

Στοιχεία Εταιρείας

ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ BUSINESS DIRECTORY